Instruksjoner for bruk Keto BodyTone

Instruksjoner for Keto BodyTone

Keto BodyTone kapsler har sine egne egenskaper og indikasjoner for bruk. Før du kjøper, bør du nøye studere hvordan vekttap oppstår gjennom ketose. Dette er viktig for de som ønsker å oppnå maksimal suksess i prosessen med å gå ned i vekt og vil vite hvordan du bruker dette stoffet.

Hvordan bruke kapsler

hvordan du bruker Keto BodyTone kapsler

Keto BodyTone kapsler må brukes strengt i henhold til instruksjonene. Kurset varer 1 måned. Kapsler må tas to ganger om dagen, en halv time før måltidene. Kapslene må vaskes med store mengder vann. De tas best før lunsj og middag. I løpet av disse periodene med matinntak absorberes kapslene best. I dette tilfellet bør dietten justeres for vekttap gjennom ketose.

Næringsstoffer Omtrentlig prosentandel i dietten
Fett 70%
Protein 25%
Karbohydrater fem %

Kapsler for ketose, indikasjoner for bruk

Ketosekapsler er gode for de som har valgt ketose som vekttapsmodell. Når de påføres, aktiverer kapslene mottak av energi fra fettceller, og brenner dem derved aktivt. Dette sikrer økt produksjon av ketonlegemer. I sin tur normaliseres kroppens tilstand, overflødig vekt vil forsvinne og appetitten vil avta.

Først og fremst er kapslene ment for menn og kvinner som lider av overflødig kroppsfett. I løpet av forbruket vil appetitten avta og konstant apati og tretthet vil forsvinne. Ved riktig bruk av stoffet vil overflødig vekt forsvinne og fordøyelsesprosessene i kroppen vil normalisere seg.

Kontraindikasjoner for bruk

Kapsler har ingen kontraindikasjoner for bruk. Alt takket være den naturlige sammensetningen. Alt takket være de lett fordøyelige komponentene som er i stoffets sammensetning, blant dem:

  • Beta-hydroksybutyrat utløser ketose i kroppen;
  • Komplekset av syrer og vitaminer i kapslene hjelper til med nedbrytning og assimilering av fett;
  • Ekstrakter av planter og urter har en antioksidant effekt og normaliserer fordøyelsen.
  • Mikronæringsstoffer bidrar til å opprettholde et høyt nivå av kontinuerlig ketose.

Hvis du er i tvil, kontakt lege. Men slankekapsler er fullstendig testet og trygge. Det beskytter kroppen mot utvikling av diabetes, svulster og hjerte- og karsykdommer. Legemidlet er helt trygt og kan kjøpes i Norge.