Slankingsprosedyrer i salonger - effektiviteten av kosmetiske kroppsformingsprosedyrer

Sammen med ernæringskorreksjon og sport gir spesielle prosedyrer for å gå ned i vekt i salonger et like effektivt resultat. Det er mange av dem - noen er kun rettet mot å forbedre tilstanden til huden, mens andre påvirker fettlaget. Enhver form er preget av visse effekter og fordeler. Les mer om de mest effektive prosedyrene for å gå ned i vekt fra informasjonen med bildet nedenfor.

Slankende kosmetiske prosedyrer

Alle prosedyrer som fremmer vekttap er delt inn i kosmetikk og maskinvare. Sistnevnte er mer effektive for å oppnå resultater, men de er ikke like sikre, fordi de har et større antall kontraindikasjoner. Av denne grunn velger mange kvinner slankende skjønnhetsbehandlinger i salonger. De er preget av en mild og avslappende effekt. Disse prosedyrene inkluderer:

 1. Bad. Høy temperatur øker blodsirkulasjonen, og fremskynder dermed fettforbrenningsprosessen.
 2. Cedar phyto fat. Det er en mini-badstue. Rettet mot å fjerne overflødig væske, redusere forekomsten av cellulitter.
 3. Wraps og masker. Disse prosedyrene er veldig like hverandre. De er varme eller kalde. Før selve økten skrubbes kroppen og deretter dekkes med profesjonelle produkter, som inkluderer en thalasso-aktivator. Innpakningen virker på cellulitter, fjerner giftige stoffer, gir næring til huden.
 4. Massasje. Den kosmetiske naturen er overveiende manuell. En annen type er akupunktur, som påvirker de spesielle aktive punktene i kroppen. Massasjeprosedyrer produserer effekten av lymfedrenasje - forbedrer blodstrømmen, strammer kroppskonturer og reduserer cellulitter.

Prosedyrer for slanking av maskinvare

Ved å velge vekttap av maskinvare, kan man håpe på et mer effektivt resultat, men slike prosedyrer er dyrere enn enkle kosmetikk. De har alle forskjellige måter å virke på kroppen på. Noen bidrar til å oppnå resultatet gjennom elektrisk strøm, andre gjennom kulde. Det finnes prosedyrer basert på ultralyd eller spesielle bokser som skaper et vakuum. Av de mest effektive salongprosedyrene kan følgende skilles:

 1. Mesoterapi. Den består i innføring av spesielle blandinger av biologisk aktive stoffer under huden, som akselererer prosessene med fettnedbrytning.
 2. Kryoterapi. Denne økten i salongen består i å utsette huden for kulde lokalt (kryoelektroforese) eller generelt (kryosauna).
 3. Ozonterapi. Det er prosessen med å introdusere et preparat fra en kraftig ozonoksider i fettlaget. Takket være ham smelter fett i problemområder.
kryoterapi for vekttap

LPG massasje

Denne prosedyren er indikert for cellulitter, lav hudelastisitet, ødem og lokale fettavleiringer. Det uønskede laget i problemområdet strammes med spesielle ruller. En vakuumeffekt skapes under dem, på grunn av hvilken huden eltes. Som et resultat stimuleres blodsirkulasjonen, metabolismen i cellene forbedres. Effekten vil være merkbar selv etter en økt. Det anbefales å fullføre 6 av dem totalt for å konsolidere effekten.

LPJI-massasje utføres kun over en spesiell dress, som bæres før økten. Den består av et elastisk endermologisk vev som sikrer hygienen til prosedyren. I tillegg reduserer dressen smerter når enheten glir over kroppen, forhindrer at huden strekker seg for mye. Effekten av festene kan være forskjellig - fra avslappende til aggressive, "knusende" fettceller.

LPG vakuumrullemassasje

En annen type salongprosedyre som en massasje med et LPG-apparat brukes til, er lipomassasje. Det utføres uten en spesiell dress på åpen hud ved hjelp av anti-cellulitt kosmetikk og spesielle oljer. Forskjellen mellom prosedyren er at den hjelper å rense epidermis fra kåte skjell. Uten dress frigjøres i tillegg mer svette- og talgkjertelekstrakt, d. v. s. slagg og giftstoffer frigjøres mer aktivt. Her er noen flere egenskaper ved lipomassasje:

 1. Vakuummassasje har en sterkere effekt på arbeidet til det sentrale og perifere nervesystemet. Dette forbedrer metabolske prosesser.
 2. Rullemassasjemaskinen er utstyrt med metalldeler som lett glir på åpen hud, spesielt olje.
 3. Påføring av anti-cellulittformuleringer direkte på huden bidrar til å fukte huden ytterligere.
 4. Ved massasje uten dress, kan spesialisten bedre se problemområder og deres endringer.

Slankemassasje

Profesjonell nåværende massasje for vekttap kalles myostimulering. En spesiell sugekopp - elektroder - er festet til menneskekroppen i området med de større musklene. Mikrostrømmer mates gjennom dem, og skaper en belastning, lik den som er typisk for trening i treningsstudioet. Dette får musklene til å trekke seg sammen, og dermed kaste bort kalorier (opptil 2000 per økt) og forbrenne fett. Myostimulering har en høyere kostnad, men det er en av de mest effektive. For et godt resultat anbefales det å gå gjennom 10 økter. Forbudt under graviditet, kritiske dager og svulster.

Kroppsformingsprogram

Ingen mengde diett eller kroppsinnpakning vil hjelpe deg med å bli kvitt fettcellen. De reduserer det bare, men med feil ernæring øker volumet igjen. Kavitasjon brukes til å bryte den sterke membranen til fettcellen og fjerne innholdet. Prinsippet for drift av et slikt kroppsformingsprogram ligner fettsuging, når fett fjernes i et spesifikt problemområde. På grunn av apparatets virkning dannes det bobler i det intercellulære rommet til fettcellene. Så sprekker de og lager en sjokkbølge. Dette ødelegger fettcellen.

apparatmassasje for vekttap

Fjerning av magefett

Pressoterapi er et moderne alternativ til massasje, fordi det erstatter 10 av øktene hans samtidig. Du kan miste opptil 2-5 cm om gangen Effekten av denne prosedyren for magereduksjon er basert på trykket som en person opplever når han har på seg en spesiell dress. Luft injiseres i den med pauser fra 0, 5 til 2 minutter, noe som fører til økt blodsirkulasjon. Inntrykket er at du har på deg korsett. Resultatet vil være eliminering av overflødig væske og vekttap. For å konsolidere effekten er det nødvendig å gjennomgå et kurs på 14 økter med en frekvens på 1 hver 2. dag.

Slanking SPA-behandlinger

Salonger kan tilby andre interessante og hyggelige måter å gå ned i vekt på. Dette er SPA-slankebehandlinger. Blant dem skiller slike områder som wraps, bad, peeling og massasje seg ut. Sistnevnte er de vanligste. Massasje kan kombineres med kroppsinnpakninger, aromaterapi, peeling. Det manuelle alternativet gir god effekt, fordi trykket kjennes bedre på denne måten, og kroppen slapper av. Av innpakningen er de mer behagelige og effektive:

 1. Sjokolade. Forynger, fukter huden, bidrar til å redusere forekomsten av appelsinskall. Før prosedyren i salongen blir kroppen dampet, deretter skrubbet og deretter dekket med en sjokoladesammensetning.
 2. Tang wrap. Den er ikke mindre populær i de fleste salonger. Fortynning av et spesielt pulver med essensielle oljer forbedrer effekten av prosedyren. Kroppen slapper av og blir samtidig tonet.
sjokolade slankepapir

Prisen på slankebehandlinger i salonger

Når du velger et spesifikt alternativ fra ovenstående, er ikke det siste kriteriet prisen på slankeprosedyrer i salongen. Det bestemmes basert på flere faktorer. Kostnaden avhenger av kvalifikasjonene til spesialisten og typen prosedyre, graden av dens effektivitet, kompleksiteten til prosedyren og enhetene som brukes.